Oplev Kerteminde

Kerteminde er fuld af dejlige oplevelser.

Oplev Danmarks eneste hval, marsvinet og få spændende viden om livet på havbunden i Fjord&Bælt.

Sæt en dag af til ren forkælelse i det luksuriøse Great Northern Spa. Nordens mest eksklusive golfbane ligger smukt med udsigt til sølandskabet i Sybergland.

Udover vikingeskibsgraven, som er hovedattraktionen på Vikingemuseet i Ladby, kan du opleve Ladbydragen, en rekonstruktion af et ægte vikingeskib i fuld størrelse, samt spændende vikingeaktiviteter i sommerperioden.

Johannes Larsens Museet byder kunstnerens gamle hjem dig indenfor samt den store, moderne udstillingsbygning med vekslende udstillinger. Efter et besøg i kunstens verden, kan du nyde en frokost i Kaffehuset med en fantastisk udsigt over Nordstranden og Kerteminde Minigolf.

Kerteminde By er en oplevelse i sig selv, med de små, hyggelige stræder og smukke, gamle fiskerhuse. Gå en tur langs Lille Stranden, hvor fiskebutikken Boesen & Søn sælger levende fisk fra hyttefade, friskere bliver det ikke.

I Troldegade kan du på lang afstand dufte de friskbagte vafler fra Vaffelhuset, som flere gange er kåret til Fyns bedste ishus. Med isen i hånden kan du nyde atmosfæren ved den nye renæssancehavn, hvor der bades, fiskes og ferielivet leves i et roligt tempo.

På modsatte side af Langebro ligger den gamle fiskerihavn, hvor du stadig kan opleve de karakteristiske lyseblå fiskekuttere. For enden af havnen kan du spise friske fiskefileter og andet godt fra havet hos Boris` Fisk. Serveringen foregår kun udendørs fra hyggelige borde/bænke med udsigt Jollehavnen.

Kerteminde har gode spisesteder i alle prisklasser. Spis lækre tapasanretninger og  ægte dansk smørrebrød hos Kamma’s Tapas. Spis eksklusivt på den skønne fiskerestaurant Rudolf Mathis, tag hele med familien på Restaurant Firenze, få en god bøf på Taurus Steak House, og nyd god, dansk mad på Tornøes Hotel. Er du til en let frokost, er Lulu`s Café og Brasserie Langegade2 et oplagt valg.

 

Ferieboliger i Kerteminde samt boliger til håndværkere og projektarbejdere på Nordøstfyn.

Kontor

Hyrdevej 83
5300 Kerteminde

Kontakt

(+45) 22 77 18 60
hans@kertemindebyferie.dk